Nevşehir'in İlk Tarım Fuarı (NEVAGRİ) Törenle Açıldı

Tarım ve Orman Bakanlığı, Nevşehir Valiliği, Nevşehir Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsası’nın katkılarıyla Nevşehir’de ilk kez düzenlenen Tarım ve Gıda Fuarı açıldı.

Fuar açılışına, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay B.Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, NTSO Meclis Başkanı Mehmet Ali Öbekli, NTB Naşkanı İbrahim Salaş, Nevşehir Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru, AK Parti 24. ve 25. Dönem Nevşehir Milletvekillerinden Av. Murat Göktürk, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş, İlçe, Belde Belediye Başkanları, Nevşehir'deki Ziraat Odası Başkanları, Kurum amireleri daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, çok dayıda davetli ve vatandaşlar katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanımız İbrahim Salaş açılış konuşmasında;

Tarım ve Orman Bakanlığımızın katkılarıyla ve paydaşlarımızın da destekleri ile Nevşehir’de ilk kez bir Tarım fuarı düzenleniyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Açılışı yapılan fuar, tarım üreticilerinin teknolojik gelişmelerle buluşmasına imkân sağlarken, bir yandan da yeni tarım makinelerinin tanıtımına da olanak sağlayacak,tarım ve hayvancılık sektöründeki paydaşların bir araya gelmesine öncülük eden ve tarıma ivme kazandıran bu önemli fuarın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Nevşehir’in ilk tarım fuarı olma özelliği taşıyan bu fuarın ilimize ve Türk çiftçisine hayırlar getirmesini temenni ediyor hepinize saygılarımı sunuyorum dedi.