Başkan İbrahim Salaş'tan 19 Mayıs Mesajı.

2018-05-18 00:00:00

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, mesajında şu ifadelere yer verdi:  “Türk Milleti’nin tarihinde dönüm noktası olan, Ulu Önder M.Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a doğru attığı ilk adımla yaktığı bağımsızlık ateşinin, sevincini ve gururunu yaşıyoruz.

Asil Milletimizin, tüm zor şartlara rağmen, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde gerçekleştirdiği milli mücadelenin başladığı tarih olan 19 Mayıs, Türk milletinin birlik ve bütünlüğüne yönelik her türlü saldırı veya tehdit karşısında kenetlenerek hiç bir gücün, hangi amaçla ve ne şekilde olursa olsun, birliğinin ve bağımsızlığının elinden almasına fırsat vermeyeceğinin simgesi olmuştur.

19 Mayıs’ta başlayan bağımsızlık mücadelesi ile ilk adımları atılan Cumhuriyetimizin; birlik ve beraberlik ruhu içerisinde, gelecekte daha huzurlu, daha gelişmiş, daha müreffeh bir ortama kavuşması için bizlere ve özellikle de Atatürk'ün 19 Mayıs'ı armağan ettiği gençlerimize büyük görevler düşmektedir. Unutulmamalıdır ki; hepimizin ortak sorumluluğu olan gençlerimizin başarısı, Cumhuriyetimizi yüceltecek yegâne unsurdur.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Kahraman silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, geleceğimizi emanet edeceğimiz, yarının umudu gençlerimizin de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor; sağlık ve başarılar diliyorum” dedi.