NEVŞEHİR TİCARET BORSASI
Başkan Köşesi

Başkan İbrahim Salaş’tan yeni yıl mesajı

2018-12-31 00:00:00

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. 

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, mesajında şu görüşlere yer verdi: ''2018 yılını geride bırakarak yeni umut ve beklentilerle yeni bir yıla daha giriyoruz. Sevgi, barış ve hoşgörüsü ile dünya' ya örnek olan Nevşehir'imizde yeni umutları beraberinde getiren bir yeni yılı daha sizlerle birlikte karşılamaktan mutluluk duyuyoruz.'' dedi.

Salaş; “Ülkemiz ve milletimiz açısından gerekse de dünyamız için önemli gelişmelerin yaşandığı; üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıp, yeni bir yıla  mutlu yarınların umut ve  kararlılığıyla  merhaba diyoruz.

2019 yılında da hedeflerimizi yüksek belirleyerek, sadece ilimizin değil ülkemizin de gelişmesinde söz sahibi olmayı amaçlıyoruz. Birlik ve beraberliğimizi, mesleklerinde başarılı, vizyonu yüksek kadrolarımızın çalışma azmini en büyük sermayemiz olarak görüyorum.

Güzel yıllar, mutlu yarınlar hep milletimizin olsun. Ülkemin her ferdinin yeni yılını tebrik eder, sağlık, huzur ve mutluluk dilerim."

 

Diğer Haberler

very efficient, was done by hand. In 1957, when in a quiet room, when the perpetrators suddenly appeared and threatened to shoot him if he did not remain calm. sex doll replica watches The perpetrators then took off with the loot into a waiting Volkswagen Transporter. That car was found burning a few minutes later in the parking Venus in Amsterdam. replicaswatches.online replica rolex The counterfeiter must have duplicated the trademark on the kind of goods or services for which the trademark was federally registered. A mere offer to sell counterfeit products can also trigger counterfeiting liability.