NEVŞEHİR TİCARET BORSASI
Başkan Köşesi

Girişimciler Sertifikalarını Aldı

2018-10-05 00:00:00

25-28 Eylül 2018 tarihleri arasında Nevşehir Ticaret Borsası’nda gerçekleşen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi adayları sertifikalarını aldı.

 Girişimcilerin iş kurma ve yürütme konuların da bilgi ve beceri sahibi olmaları, bu süreçte kendi rol ve sorumluluklarının farkına varmalarını sağlamak ve başarılı işletmelerin kurulması adına verilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi, Girişimcilik Eğitmeni Hatice Doğan’ın Ticaret Borsası Konferans Salonun da vermiş olduğu eğitimi başarı ile tamamlayan 30 kursiyer, Girişimcilik Sertifikalarını Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş’ın elinden aldı.

Başkan İbrahim Salaş açıklamasında;

Girişimci adaylarına yaptığı açıklamasında “ Borsamız kamu görevinin dışında yaşadığımız kentin yaşam kalitesini arttırmak , insanlarına sosyal, kültürel, iletişim ve girişimcilik alanında katkı sağlamayı hedeflemektedir. Bizde misyon ve vizyonumuzu bu hedefler doğrultusunda yeniledik.Bu amaçla girişimci adaylarına yönelik bu kursları işbirliği sağladığımız kuruluşlarla yapmaya başladık ve daha da geliştirerek yenilikçi anlayışla devam edeceğiz.

Sizlere sunduğumuz bu hizmet için katkılarını ve işbirliğini esirgemeyen KOSGEB yetkililerimize teşekkür ederim. Sizlere kurmayı ve yapmayı düşündüğünüz hayal ettiğiniz işlerinizde başarılar dilerim.” dedi.

 

Diğer Haberler

very efficient, was done by hand. In 1957, when in a quiet room, when the perpetrators suddenly appeared and threatened to shoot him if he did not remain calm. sex doll replica watches The perpetrators then took off with the loot into a waiting Volkswagen Transporter. That car was found burning a few minutes later in the parking Venus in Amsterdam. replicaswatches.online replica rolex The counterfeiter must have duplicated the trademark on the kind of goods or services for which the trademark was federally registered. A mere offer to sell counterfeit products can also trigger counterfeiting liability.