Nevşehir Ticaret Borsası 75. TOBB Genel Kuruluna katıldı

2019-05-03 00:00:00

Nevşehir Ticaret Borsası, Ankara’da 01-02 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 75. Genel Kurulu’na katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) iki gün devam eden genel kurulun ilk gününde ,TOBB Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın da katılımıyla TOBB Konferans Salonu’nda yapıldı.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nun konuşmasının ardından TOBB bünyesinde delege olarak 20 yıl hizmet veren delegelere Plaketleri takdim edildi.

Düzenlenen törende  Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'a da Hizmet Şeref plaketi takdim edildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 75’inci Genel Kurulu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) Salonu’nda gerçekleştirildi.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu genel kurul konuşmasında ‘birliğimiz ebedi, gündemimiz ekonomi’ temasına vurgu yaparak, iş dünyasının önümüzdeki süreçte gündemin ekonomi olmasını istediğini söyledi. Hisarcıklıoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımızın icracı ve reformcu iş yapma tarzıyla ekonomide yeniden atılıma geçeceğimize inanıyoruz. Hiçbir engel, aşamayacağımız kadar büyük, hiçbir duvar yıkamayacağımız kadar güçlü değil. Gün, elbirliğiyle ayağa kalkıp koşma günü” ifadesini kullandı

TOBB’un Ankara’da yapılan 75. genel kuruluna  borsamızı temsilen , Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Mehmet Havalı, Genel Kurul Delegeleri,  Ali Aslan, Resul Yener, Sunay Özdemir, Özcan Akar, hazır bulundular.

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 75. Genel Kurulu sonrası yaptığı değerlendirmede "Borsa olarak TOBB Delegelerimiz ile birlikte genel kurulumuza iştirak ederek, camiamıza, reel sektörümüze verdiğimiz önemi gösterdik." dedi.