Nevşehir Yardım Tırı İzmir için yola çıktı

02 Kasım 2020

Nevşehir Valiliği öncülüğünde başlatılan kampanya kapsamında hazırlanan ihtiyaç malzemeleri Valilik önünden dualarla İzmir'e uğurlandı.

Nevşehir Valiliği  tarafından, Depremin hemen ardından başlatılan kampanya çerçevesinde Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Nevşehir Ticaret Borsası ve Nevşehir Kızılay  Şubesi işbirliğinde 500 adet gıda kolisi hazırlanarak, depremzedelere ulaştırmak üzere Afad Koordinasyonunda yola çıktı.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız depremde hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek, şunları kaydetti: "Nevşehir Valilimizin başlattığı, İzmir depremine yardım kampanyasına destek olmak ve İzmirli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek amacıyla, NTSO ve NTB olarak 500 adet gıda kolisi gönderiyoruz. Nevşehir bu tür yardımlara her zaman hazırdır, ihtiyaç olduğu zaman bu yardımları göndermeye devam edeceğiz."

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ta yaptığı açıklamada, İzmir ve tüm Türkiye'ye geçmiş olsun dileklerini ilettiklerini belirtti. Başkan Salaş, Bugün NTSO ve NTB olarak 500 adet gıda kolisi yardım tırımızı İzmir’e uğurladık. Bu vesileyle; depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Dedi

Nevşehir Valiliği öncülüğünde Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve Kızılay tarafından hazırlanan gıda kolisi ve hijyen kitinden oluşan yardım tırı Nevşehir Valiliği önünde düzenlenen program sonrasında dualar eşliğinde İzmir’e gönderildi.