Nevşehir Yeni ve Modern Depolama Alanına Kavuşuyor

2017-06-12 00:00:00

NTSO ve Nevşehir Ticaret Borsası tarafından yapılması planlanan Yeni ve Modern Dükkan ve Depoların Projesi için bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Nevşehir Ticaret Borsası tarafından, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliğinde yapılması planlanan Yeni ve Modern Dükkan ve Depo Projesi, Ticaret Borsası konferans salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısı ile üyelerine anlatıldı.

Başbakan Binali Yıldırım'ın 16 Nisan'dan önce Nevşehir ziyaretinde vermiş olduğu söz sonrasında start alan ve NTSO ile NTB tarafından yürütülen Yeni ve Modern Dükkan ve Depo yapımına ilişkin çalışmalar hız kazandı.

Modern Depo ve Dükkanlar İçin Bilgilendirme toplantısı yapıldı ...

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ile Oda ve Borsa Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinin de katıldığı toplantıya il merkezi ve ilçelerden gelen üyelerin firma temsilcileride yoğun ilgi gösterdi.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Nevşehir Ticaret Borsası'nın girişimleri doğrultusunda, ilimiz GÖRE Kasabası Çayırlık Mahallesinde yapılması planlanan yeni ve modern Dükkan ile Depolar için düzenlenen toplantı NTB Başkanı İbrahim Salaş'ın açılış konuşmasının ardından söz alan NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız tarafından oda ve borsa üyleri bilgilendirildi.

Önümüzdeki günlerde de devam edeceği belirtilen toplantıda teknik konuların masaya yatırılarak görüşüleceği sonrasında ilimize son yıllarda en büyük yatırımlardan biri olarak modern depolama alanlarına kavuşturulacağı bildirildi.

Yaklaşık 350 kişinin katıldığı tanıtım toplantısı soru cevap bölümünün ardından sona erdi.