NEVŞEHİR TİCARET BORSASI
Başkan Köşesi

NTB, Meclis Üyelerine “Kişisel Gelişimde Farkındalık” anlatıldı

2018-11-26 00:00:00

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Meclis üyelerine ve borsa personeline yönelik “Kişisel Gelişimde Farkındalık, Motivasyon ve Zaman Yönetimi’nin” önemi anlatıldı.


Nevşehir Ticaret Borsası ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi arasındaki işbirliği çerçevesinde Meclis toplantı salonunda gerçekleşen eğitimde, Dr. Öğretim Üyesi Murat Demirel tarafından “Kişisel Gelişimde Farkındalık” Başlığı altında, kişisel gelişim, irade, yetenek, motivasyon ve zaman yönetimi gibi konular meclis üyelerine anlatıldı.


Eğitimi değerlendiren Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş; Ticaret Borsası olarak 2016 yılında Akredite Borsalar arasında yerimizi aldık, kalitemizi tescilledik. Borsamızı daha ileriye götürmek için Meclis üyelerimize ve personelimize katkı sağlayacak bu tür eğitim programları düzenlemeye devam edeceğiz, bu eğitiminde benim ve meclis üyelerimiz nazarında çok faydalı olduğuna inanıyorum. Üniversite ve Borsa işbirliğinin devam etmesi temennisiyle, eğitimde emeği geçen Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nden Dr. Öğretim Üyesi Murat Demirel’e şahsım ve meclis üyelerimiz adına teşekkür ederim dedi.


Toplantıya, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Mehmet Havalı, Meclis üyeleri ve borsa personeli katıldı.

Diğer Haberler

very efficient, was done by hand. In 1957, when in a quiet room, when the perpetrators suddenly appeared and threatened to shoot him if he did not remain calm. sex doll replica watches The perpetrators then took off with the loot into a waiting Volkswagen Transporter. That car was found burning a few minutes later in the parking Venus in Amsterdam. replicaswatches.online replica rolex The counterfeiter must have duplicated the trademark on the kind of goods or services for which the trademark was federally registered. A mere offer to sell counterfeit products can also trigger counterfeiting liability.