NEVŞEHİR TİCARET BORSASI
Başkan Köşesi

Salaş'dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı

2018-12-02 00:00:00

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Salaş, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de her yıl 3 Aralık Dünya Engelliler Günü olarak anılmaktadır. Engellilik, yalnızca engellilerin ve onların ailelerinin içinde bulunduğu bir sağlık problemi değil, toplumsal yönleriyle hepimizi çok yakından ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını gerektiren bir durumdur. Engelli bireylerimiz de herkes gibi sağlık, çalışma ve eğitim gibi temel hak ve özgürlüklerden yararlanma ve normal bir hayat sürme hakkına sahiptir. Özellikle eğitim kurumlarının engelli vatandaşlarımızın sosyalleşmesi ve topluma kazandırılmasında önemli bir rolü bulunmaktadır.
Bu nedenle toplumumuzun birer parçası olan engelli bireylerimiz için daha duyarlı ve bilinç düzeyi yüksek bir toplum olmalı, bunun için gayret göstermeliyiz. Engellerin kaldırıldığı bir dünya temennisi ile tüm engelli bireylerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü tebrik ediyor; aileleri ve sevdikleriyle sağlıklı bir yaşam ve engelsiz bir dünya dileyerek saygı ve sevgilerimi sunuyorum”

Diğer Haberler

very efficient, was done by hand. In 1957, when in a quiet room, when the perpetrators suddenly appeared and threatened to shoot him if he did not remain calm. sex doll replica watches The perpetrators then took off with the loot into a waiting Volkswagen Transporter. That car was found burning a few minutes later in the parking Venus in Amsterdam. replicaswatches.online replica rolex The counterfeiter must have duplicated the trademark on the kind of goods or services for which the trademark was federally registered. A mere offer to sell counterfeit products can also trigger counterfeiting liability.