TOBB’ Tarafından “81 İLE 81 OKUL” Kapsamında Ürgüp’te 24 Derslikli Okulun Temelleri Atıldı

05 Şubat 2021

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği #TOBB tarafından  “81 İLE 81 OKUL” kapsamında Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde 24 Derslikli Okul Temel Atma Töreni yapıldı.

Ev sahibi olarak Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu İbrahim Salaş ve Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aydın programda yer aldı.

Programda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından “81 İLE 81 OKUL” kapsamında yapımına başlanacak olan “TOBB-ÜRGÜP 24 Derslikli Okul Temel Atma Töreni” gerçekleştirildi.

Törene AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Nikolaus Meyer-Landrut, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, NTB Meclis Başkanı Mehmet Havalı, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ve Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aydın, ÜTSO Meclis Başkanı Kemal Öğütlü, Oda ve Borsa üyesi katıldı.