Haberler
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Öcal, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Şükran Güngör Tanç, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Murat Demirel Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret etti
19-06-2019
Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, 16 Haziran Pazar günü kutlanacak olan Babalar Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
15-06-2019
"Nevşehir Valiliği ile Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel olarak yapılan Ramazan Bayramı Bayramlaşma Töreni; Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi Hanım Konağı Bahçesinde yapıldı. "
04-06-2019
Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
01-06-2019
Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, 'Bin aydan daha hayırlı gece' olarak nitelendirilen Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesajı yayınladı.
30-05-2019
Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) üyeleri ve Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri ve Un Sektörü temsilcileri ile Ticaret Borsası’nın düzenlediği Toplantılı İftar yemeğinde bir araya geldi.
28-05-2019
Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, “Kapadokya Alan Başkanlığı Yasası Nevşehir'imize, Kapadokya Bölgemize, Ülkemize ve tüm turizmcilerimize hayırlı olsun" dedi.
27-05-2019
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde NTB ve ÜTSO ile İstişare Toplantısı Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Sergi Salonunda gerçekleştirildi.
20-05-2019
Enerya Kapadokya Gaz Dağıtım A.Ş tarafından verilen iftar yemeği, Nevşehir Protokolü ve iş dünyasının temsilcilerini aynı masa etrafında bir araya getirdi.
18-05-2019
Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
17-05-2019