Haberler
Nevşehir Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen (TİBOS) Ticaret Borsaları Otomasyon Sistemi tanıtım ve eğitim toplantısına katıldı.
14-12-2018
Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş,Dış değerlendirme süreci kapsamında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde bulunan Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) dış değerlendirme takımı, NEVÜ dış paydaşlar toplantısına katıldı.
12-12-2018
Ticaret Borsası Yönetim Kurulu başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir Valiliği toplantı salonunda düzenlenen Nevşehir Islah OSB ve Acıgöl Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı.
08-12-2018
Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.
05-12-2018
Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
02-12-2018
Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) de desteğiyle ihtiyaç sahibi öğrenciler için kışlık mont yardımında bulundu.
27-11-2018
Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Meclis üyelerine ve borsa personeline yönelik “Kişisel Gelişimde Farkındalık, Motivasyon ve Zaman Yönetimi’nin” önemi anlatıldı.
26-11-2018
Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
23-11-2018
Nevşehir Ticaret Ve Sanayi Odası ile Nevşehir Ticaret Borsa Ekibi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Türkiye Bankalar Birliği (TBB), Reel Sektör ve Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısına katıldı.
21-11-2018
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun ismi Nevşehir’in Ürgüp ilçesindeki bir caddeye verildi.
20-11-2018