Haberler
Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar'ın vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.
12-12-2017
Royal Balon Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinler, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş´a nezaket ziyaretinde bulundu.
08-12-2017
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ticaret Borsaları Konsey Toplantısı Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın da katılımlarıyla TOBB İkiz Kulelerde gerçekleştirildi.
07-12-2017
Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
02-12-2017
Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Peygamber Efendimizin doğum yıl dönümü olan Mevlid Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.
29-11-2017
Nevşehir Gümrük Ve Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret etti.
24-11-2017
Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
23-11-2017
Nevşehir Ticaret Borsası Ekim ayı olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Mehmet Havalı’nın Başkanlığında gerçekleştirildi.
16-11-2017
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Nevşehir Ticaret Borsası, üyeleriyle buluşarak Göre kasabasına yapılacak olan Gıda İmalat Sanayi ve Karma Depolama Alanı için istişare toplantısı düzenledi.
14-11-2017
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Bülent Kurt ve Yrd. Doç. Dr. Cemal Çarboğa, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş’ı ziyaret ederek teşekkür ettiler.
13-11-2017