Nevşehir Ticaret Borsası hizmet kalitesini yükseltmeye devam ediyor.
13-08-2018
Toplantısı Gerçekleştirildi "Gıda İmalat Sanayi Ve Karma Depolama Alanı İstişare Toplantısı” Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Nevşehir Ticaret Borsası öncülüğünde Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Sergi Salonu’nda gerçekleştirildi.
13-08-2018
Kapadokya Turizm Destinasyon Yönetimi Projesi” çalıştayı TUİK Nevşehir Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlendi."
13-08-2018
Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş “Türkiye Odalar ve Boralar Birliğinde gerçekleşen İç Anadolu Bölge İstişare Toplantısına"Katıldı
09-08-2018
Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'a nezaket ziyaretinde bulundu.
07-08-2018
Nevşehir Ticaret Borsası ve İŞKUR il Müdürlüğü’nce ortak düzenlenen KOSGEB Destekli Uygulamalı Girişimcilik Kursu tamamlandı..
27-07-2018
Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı Kutladı.
23-07-2018
Nevşehir Ticaret Borsası konferans salonunda "Gıda İmalat Sanayi Ve Karma Depolama Alanı" için istişare toplantısı'nın üçüncüsü gerçekleştirildi.
21-07-2018
Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Kapadokya Göremespor Kulüp Başkanı Hasan Hüseyin Çiner ve Genel Menajer Süleyman Yücefaydalı Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret ettiler.
20-07-2018
Vakıf Katılım Bankası Nevşehir Şube Müdürü Hasan Göksel ve Ticari Pazarlama Yönetmeni İlkay Turan, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret etti.
20-07-2018