NEVŞEHİR TİCARET BORSASI

Cihazlarımız

 

GIDA TAHLİL LABORATUVARI (1)

 KÜL FIRINI

 EKMEKLİK UNLARDA 900 oC YANMAYAN MİNERAL MADDE MİKTARININ BELİRLENMESİ

 

GIDA TAHLİL LABORATUVARI (2)

 KJELDAHL ÜNİTESİ

 EKMEKLİ UN VE BUĞDAYDA TOPLAM AZOT MİKTARININ BELİRLENMESİ

 

 

GIDA TAHLİL LABORATUVARI (4)

 BRABENDER EXTENSOGRAF

 EKMEKLİK UNLARIN VE BUĞDAY UNLARININ HAMURLARININ

 REOLOJİK ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ

 

 GIDA TAHLİL LABORATUVARI (3)

 BRABENDER FARİNOGRAF

 EKMEKLİK UNLARIN YOĞRULMAYA KARŞI DEĞİŞİMLERİNİN BELİRLENMESİ

 

 

GIDA TAHLİL LABORATUVARI (6)

 ELEK SETİ

 ÖĞÜTÜLEN BUĞDAYLARIN ELENEREK ANALİZ İÇİN GEREKLİ OLAN BUĞDAY UNUNUN ELDE EDİLMESİ

 

 GIDA TAHLİL LABORATUVARI (7)

 BUĞDAY ÖĞÜTME DEĞİRMENİ

 BUĞDAYLARDA ANALİZ İÇİN GEREKLİ OLAN UNUN ELDE EDİLMESİ İÇİN  ÖĞÜTÜLMESİ

 

GIDA TAHLİL LABORATUVARI (10)

 HASSAS TERAZİ

 ANALİZ İÇİN GEREKLİ MİKTARLARIN TARTILMASI

 

GIDA TAHLİL LABORATUVARI (11)

 SEDİMANTASYON CİHAZI

 EKMEKLİK BUĞDAY VE BUĞDAY UNUNDA SEDİMANTASYON DEĞERİNİN TESPİTİ

 

GIDA TAHLİL LABORATUVARI (12)

 ETÜV

 EKMEKLİK BUĞDAY VE BUĞDAY UNUNUN RUTUBET   MİKTARININ BELİRLENMESİ

 

GIDA TAHLİL LABORATUVARI (13)

 GLUTEN İNDEX CİHAZI

 YIKAMASI TAMAMLANAN GLUTENİN ÇEKMEYE KARŞI  DİRENCİNİN BELİRLENMESİ

 

 GIDA TAHLİL LABORATUVARI (14)

 FALLİNG NUMBER CİHAZI

 UN VE ÖĞÜTÜLMÜŞ BUĞDAYLARIN DÜŞME SAYISI DEĞERİNİN TESPİT EDİLMESİ

 

GIDA TAHLİL LABORATUVARI (15)

 GLUTEN YIKAMA CİHAZI

 UN VE ÖĞÜTÜLMÜŞ BUĞDAYLARIN YAŞ GLUTEN MİKTARININ TAYİN EDİLMESİ