Nevşehir'den “1 Günlük Kazancım Gazze'ye” Kampanyası

22 Mart 2024

Nevşehir Valiliği himayesinde Filistin'e Destek Platformu tarafından "1 günlük kazancım Gazze'ye" sloganıyla yardım kampanyası başlatıldı.

Nevşehir Valiliğinden yapılan açıklamada; 7 Ekim'den bu yana İsrail'de Gazze'ye uygulanan katliamların sonucu bölgedeki maalesef ciddi bir gıda krizi baş göstermiş dinleti.

Vatandaşlarımızın bu olayların başladığı gün bu yana Gazze'li şirketlerinin yanında yer aldı ve çalışmaya devam ediyor.

Rahmet ayı Ramazan-ı Şerifte  Nevşehir Valiliği  himayelerinde devam ediyor ve  Nevşehir Filistin'e Destek Platformu'nun düzenlediği  Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Nevşehir Ticaret Borsası, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'nin desteklediği  "1 Günlük Kazancım Gazze'ye"  kampanyasına Tüm kişisel olanaklarımızı sistemlerinde destek uygulamalarında davet ediyoruz.

Katkıda bulunmak isteyen faaliyetlerimizle ilgili sivil toplum üyelerinin hesapları üzerinden yardımlarını ulaştırabilirler.